急求初一下册英语期末考试卷子(最好附带答案不要那种小儿科 - 七年级期末英语试卷答案

时间:2018-08-10分类:英语

急求初一下册英语期末考试卷子(最好附带答案不要那种小儿科

 【模拟试题】I.根据句意及汉语提示完成单词.(5分)1. Be __________(安静的)! I want to read a book.2. At the __________(底部)of the bottle there is some water.3. Tom ______(吃)two apples yesterday.4. Look! Some _______(孩子们)are flying kites.5. We __________ (到达)at the school at 9:00 o’clock last week.II.单项选择(25分)1. Are you doing _______homework?A. your        B. yours        C. you          D. your’s2. He is a friend of my ____________.A. brother   B. brothers    C. brother’s        D. brothers’s3. Mr. Read is __________ .A. an english       B.  Englishman       C. a Englishman   D. English4. There ____ a pen , a ruler and two books on the desk.A. is       B. are        C.  aren’t             D. am5. I usually play basketball _________Wednesday afternoon.A. on    B. in    C. at       D. tell6. Do you enjoy _________the piano?A. play      B. playing       C.  played       D. plays7. Here are two pens. One is __________. The other is _________.A. his; my       B. my; his     C. his; mine    D. mine; her8. Here is a pen _______you.A. to    B. for       C. on      D. up9.I will ___________shopping tomorrow.A. go   B. goes       C. going         D. to go10. Uncle Wang ________for Beijing next week.A. is leaving     B. leaves        C. leave     D. left11. Look ! They are playing soccer _________.A. happy     B. happily       C. sad       D. unhappy12. There ________ a meeting this afternoon.A. will have    B. is going to be      C. has     D. are13.Taking a walk after supper is good _______your health.A. at     B. for      C. in   D. with14. This math problem is _________. I can do it ______.A. easy; easily     B. easy; easy   C. easily; easy     D. easily; easily15. ----What did you do last night?----I _________TV with my family.A. watch     B. am watching       C.  watches        D. watched16. They _________Miss Brown at the airport when she arrives this afternoon.A. will meet       B. have met        C. meet17.  I don’t understand the story though there are ______ new words in it.A. a few            B. few          C. many        D. several18. ----How often are the Olympic Games held?-----________four years.A. Every       B.  Each          C. In           D. For19. ---Jim, can you help me to wash the dishes?---Sorry, Dad. I _______to the shop.A. go         B. went             C. am going       D. have been20. There is going to ________a sports meeting next week. If it ______, we’ll have to cancel it.A. be; will rain     B. have; will rain    C. be; rains21. We haven’t decided if _______.A. will we take a field tripB. we take a field tripC. we’ll take a field trip22. I hope Tina _______to my birthday party on time next Wednesday.A. to come         B. come        C. came            D. will come23. ---You’ll go swimming this Saturday, won’t you?---_______. I have to work this Saturday.A. Yes, I will.    B. Yes, I don’t     C. No, I won’t24.----Please keep your room clean next time, Sam.-----OK, I _______,Mum.A. do       B. don’t          C. will             D.  won’t25. I don’t know if it _____________tomorrow. If it _________, I will stay at home.A. will rain; rains       B. rains; will rain         C. will rain; will rain III.用括号内所给单词的适当形式填空(10分)1. _______(walk) is good for health.2. Santa Claus gave us some ____(scarf)3. She enjoys ________(listen) to English songs.4. We have fun ____(speak) Chinese.5. Today is a ________(wind) day.6. My parents often make me ___(do) some housework.7. The boys are playing_____(happy).8. Do you want ___(be) a bus driver?9. Last Sunday I ________(buy) a scarf for my mother.10.This book isn’t yours. It’s___(me) IV.句型转换(20分)1. They had fun in the park.(改为同义句)They ________ _______ ________ _____in the park.2. He is going to have a party next Sunday.(改为一般疑问句)_____ he ________ ______ ___________ a party next Sunday?3. They are going to visit Beijing.(改为否定句)They _______ ________ ________ _________Beijing.4. Last year Mr Wang went to New York City.(就划线部分提问)_______ did Mr Wang________last year?5. I often help parents do housework on Sundays. (改为同义句)I often ______parents _____________housework on Sundays.6. He does his homework in the evening. (改为否定句)He ________ _________ his homework in the evening.7. He is ready for the Christmas. (改否定句)He _____ _______ _______ ______ the Christmas.8. He didn’t come here because he was ill. (就划线部分提问)_______ _________ he ______here?9. Jenny eats jam every morning.(用tomorrow morning 替换every morning)Jenny ______ _______ _______ ________ jam tomorrow morning.10. I clean my room twice a week. (就划线部分提问)______ _______ _________ you clean your room? V.情景对话, 选择最佳答案补全对话(10)Black is a teacher. He has a headache and goes to see a doctor.(B: Black ; D: doctor)D: Come in. Please sit down.B: Thank you, doctor.D: __1__B: Doctor, I have a headache …..a bad headache.D: I see.__2__B: I’m a teacher.D: A teacher ….um…..Do you smoke?B: Yes, I do. About fifteen cigarettes a day.D: ___3___ I mean, do you take any exercise? Do you play tennis? Do you swim?B: No , I don’t have the time.____4____D: Now listen, please. You’ve got two problems,____5____. Neither of them is good for your health . You’d better stop smoking and take more exercise if you want to keep healthy.A. How can I help you B. You smoke and you don’t take exercise.C. What’s your trouble?D. And what about exercise?E. By the way, what do you do?F.I work hard and I have a lot of things to do.G. Where do you work? 1._______2._________ 3._________4.________5._______  VI.阅读短文,判断正误(正“T”,误“F”)(10分)      Tom Davies is not old, but he does not have much hair(头发). His wife Grace has thick, beautiful, black hair. Mr and Mrs Davies have one daughter. Her name is Jane, and she is four and a half years old. There is a photo of her father in the living-room, and a few days ago Jane looked at it for a long time and then said to her mother, “Mummy, why has Daddy got very little hair?”      Grace laughed and said, “He’s got very little hair because he think a lot, Jane. He’s a clever man.”      Jane looked at her mother’s thick, black hair for a few seconds, and then she asked, “Mummy, why have you got a lot of hair?”   (   ) 1. Tom Davies is young, but he does not have much hair.   (   ) 2. Mr. and Mrs. Davies have only a daughter.   (   ) 3. Their daughter Jane is a student.   (   ) 4. Mr. Davies has got little hair because he works very hard.   (   ) 5. Jane’s mother has thick, black hair.VII.完形填空(20分)Molly is a little girl. She’s a nice girl. Her father, Mr Black, is a doctor. He isn’t ____1____ today. So he takes Molly to a ____2____ shop.Woman: Can I help you, please?Black: Yes. Well, what would you like, Molly?Molly: A ___3_____, Dad.Black: Which one, my little girl?Molly: The red one, beside the brown dog.Black: Oh, that’s too ___4_____. What about a small one?Molly: All right, then. Can I ___5_____ a cat, Dad?Black: Certainly… How much, please?Woman: The robot is fifty yuan, and the cat is twenty yuan.Black: Here’s seventy yuan .Woman: Thanks. Molly: Dad, can you buy me a ___6___?Black: Oh, there isn’t ___7_____ here. Let’s go to the ____8____ shop.Molly: But I’m very ___9_____ now. I want something to eat.Black: ___10_____ let’s go to the food shop first.(    ) 1. A. at school  B. at work    C. at home    D. in the shop(    ) 2. A. toy       B. fruit       C. food      D. clothes(    ) 3. A. cat       B. plane      C. dog       D. robot(    ) 4. A. small     B. big        C. long      D. short(    ) 5. A. make     B. borrow     C. try       D. have(    ) 6. A. cat       B. dog        C. blouse    D. boat(    ) 7. A. much     B. many       C. any      D. some(    ) 8. A. clothes    B. toy         C. fruit     D. food(    ) 9. A. thirsty    B. hungry      C. worried   D. careful(    )10. A. For      B. And         C. But      D. Then           

【试题答案】I. 1. quiet    2. bottom    3. ate    4. children    5. arrivedII. 1. A   2. C    3. D    4. A    5. A     6. B     7. C    8. B    9. A    10. A11. B  12. B   13. B   14. A   15. D    16. A    17. B   18. A   19. C   20. C21. C  22. D   23. C   24. C   25. A III. 1. Walking   2. scarves   3. listening   4. speaking   5. windy   6. do   7. happily 8. to be      9. bought   10. mine IV. 1. had a good time   2. Is going to have   3. aren’t going to visit   4. Where go 5. help with       6. doesn’t do        7. is not ready for    8. Why didn’t come9. is going to eat   10. How often do V. 1. C    2. E   3. D   4. F   5. B VI. T T F F T VII. 1. B   2. A    3. D    4. B    5. D    6. C    7. C    8. A    9. B   10. D   

初一下册英语期末试卷及答案2013新版的急急急急急急急急急

考好试后,就会出来了

七年级上英语期末检测试卷及答案

七年级上学期期末考试英语试题

考试时间:120分钟 满分:120分

请将答案写在答卷纸上,不要忘记了!

听力部分(25分)

一、请仔细听,选出你所听到的字母和单词。(5分)

( ) 1. A. R B. I C. A D. H

( ) 2. A. MBA B. CBC C. NBA D. ABC

( ) 3. A. No. 338077 B. No. 803377 C. No. 337780 D. No. 773308

( ) 4. A. think B. thank C. thing D. these

( ) 5. A. where B. when C. what D. want

二、听问题,选答句。(5分)

( ) 6. A. Yes, she is. B. No, she is English. C. She is English. D. Yes, she is American.

( ) 7. A. There’s a bike. B. Yes, I can. C. A bike. D. No, I can see a bike.

( ) 8. A. Those are buses. B. They’re buses. C. It’s a bus. D. Is it a bus?

( ) 9. A. It’s here. B. It’s red. C. It’s not his. D. It’s a skirt.

( ) 10. A. Mine, I think. B. Let me see. C. Yes, thank you. D. No, it’s mine.

三、听对话,回答问题。(5分)

( )11. How many flowers can Kate see?

A. Seven. B. Eight C. Fifteen

( )12. Whose shirt is this?

A. Li Lei’s B. Tom’s C. Jim’s

( ) 13. How old is Sam?

A. 10 B. 12 C. 11

( ) 14. Where’re Peter’s balls?

A. Under the bed. B. Under the table. C. Under the desk.

( ) 15. How many boys aren’t here today?

A. 25 B. 23 C. 2

四、听短文,回答问题。(10分)

( ) 16.How many people are there in Bill’s family?

A. Three. B. Four. C. Five.

( ) 17. What’s behind Bill’s house?

A.There’s a big tree. B. There’s a small garden. C. There’s a little dog.

( )18. Are there any trees?

A. Yes, there are some. B. No, there aren’t any. C. Sorry, I don’t know.

( ) 19. What’s in Bill’s bedroom?

A.A bed, a desk and two chairs.

B.A bed, a computer and two maps.

C.A bed, a chair and two balls.

( ) 20. What colour are the chairs and desk?

A. They’re yellow. B. They’re red. C. Sorry, I don’t know.

笔试部分(95分)

一、单项选择(20%)

( ) 1. There’s ____ "h", _____ "u" and _______ "t" in the word "hut".

A. a, an, a B. an, a, a C. a, a, a D. an, a, an

( ) 2. The map _______ China is ______ the wall ______ my bedroom.

A. of, on, in B. at, in, on C. of, on, of D. of, at, in

( ) 3. Is this your shirt? ______,please.

A. Put on them B. Put on it C. Put them on D. put it on

( ) 4. Can you see ______?

A. behind the tree girl B. tree behind girl

C. girl behind tree D. the girl behind the tree

( ) 5. Where ______ her clothes?

A. am B. is C. are D. be

( ) 6. Let’s ______ Mr. Green. He’s in the teachers’ room.

A. go and see B. to go and see

C. to go to see D. to go and to see

( ) 7. Hello!_______ is Jack Brown. Could I speak to(和…..说话)Tom Green, please?

A. That is B. This is C. I am D. You are

( ) 8. ---Mrs. Smith, you look young.

--- _________ .

A. I’m very old. B. No. C. Yes, I am. D. Thank you

( ) 9. –Is this ruler ______?

--No, it isn’t. I think it’s ______.

A your, her B his, her C mine, you D hers, his

( )10. Those clothes are ______ Mrs. Green’s clothes line.

A. in B. on C. at D. of

( )11. –Can you see my blouse?

--Sorry, ______.

A. I can B. I don’t C. I can’t D. I am not

( )12. Which ball is those ______?

A. boys B. boy’s C. boys’ D. boys’s

( )13. That’s not my bag. ______, this is mine.

A. Look B. See C. Think D. Ask

( ) 14. Please come ______ here . Don’t go ______ there.

A. to, to B. at, to C. /, / D./, to

( ) 15. Are Kate and Ann in ______ rows?

A. different B. the different C. same D. the same

( ) 16. The windows of the classroom _________.

A. is locked B. be locked C. locked D. are locked

( ) 17. ---What’s the time now? --- It’s____________.

A. fifteen past ten B. half to eleven C. twenty past eight D. forty to six

( ) 18. --- What class are they in? --- They are in _______ .

A. Grade One, Class Two B. Class Two, Grade One

C. grade one, class two D. class two , grade one

( ) 19. _______ are good friends.

A. You, I and he B. I, you and he C. You, he and I D. I, he and you

( ) 20. There are some _______ teachers under those _____ trees.

A. man, apple B. men, apple C. men, apples D. man, apples

二、 交际配伍(10分)

从Ⅱ栏中找出与Ⅰ栏相应的答语

Ⅰ Ⅱ

( )1. What’s the time? A. Sorry, I can’t.

( )2. Can you count from one to ten? B. Thank you very much.

( )3. Are there any birds in the tree? C. Let’s go.

( )4. Whose watch is that? D. It’s behind the door.

( )5. I can look after your watch. E. It’s five thirty.

( )6. It’s 3:40 in the afternoon. F. Let’s play games.

( )7. Where is my shirt? G. It’s hers.

( )8. What’s four and four? H. Eight.

( )9. Which coat is yours? I. Yes, there is only one.

( )10. Let’s go to school. J. The red one.

三、.句型转换(15分)(每空0.5分)

根据括号内要求改写下列句子。

1.Is this your box? (改为复数句)

______ _______ your ______?

2. My shoes are red. (对划线部分提问)

_____ _____ are _______ shoes?

3. There are some flowers on the teacher’s desk.(同上)

______ _______ on the teacher’s desk?

4. You can’t put your coat here. (改为祈使句)

_____ _____ your coat here ,please.

5. It’s eleven forty-five now.(同义句转换)

It’s a_________ to________.

6. There is one mouse in the box. (对划线部分提问)

______ ______ ______ are there in the box?

7.Jim has four apples in his bag.(同义句转换)

______ _____ four apples in _____ bag.

8.The woman in a red coat is our teacher. (对划线部分提问)

________ woman is your teacher?

9.He can see some books on the desk. (改为否定句)

He _______ see _____ books on the desk.

10.I am a teacher.(改为一般疑问句并作肯定回答)

________ _______ a teacher? ________, _______ _______.

11.They are American teachers. (改为单数句) (1分)

_____________________________________________.

12.is, that, whose, tree, under, bike, the (组词成句)(1分)

_____________________________________________?

四、补全对话,每空一词 (10分)

Emma: Excuse me, Jack. Can you ________ me? I can’t _______ my purse .

Jack: ________ it in your bag, Emma?

Emma: No, it _______.

Jack: I’m sorry. ________ in your purse ?

Emma: _________ some money in it .

Jack: Don’t _______. Let ______ help you ________ it.

Emma: ________ very much

Jack: You’re welcome.

五、单词拼写(10分)

1.Birds, cats and dogs are all ________.(动物)

2.The boy is ______(穿着)a blue shirt today.

3.Our ______(老师) room is over there.

4.I have two new ________.(手表)

5.That dress ______ (看起来)like Lucy’s.

6.Who’s the man ______ (在……之间) Jim and Kate?

7.Who ______(其它的) can you see in the picture?

8.Is your mother a ________ (医生) or a policewoman?

9.How are you? I’m very ______(好).

10.Jim has a bird. _______(它 ) name is Polly.

六、完形填空(10分)

A: Whose are ___1___ shoes? They look like ______.

B: Let me ______, please. No, they aren’t _______. I think they are ______.

A: Beibei, _____ yours?

B: No, they aren’t _______ shoes. I think they’re ______.

A: Put ____ in your bag, please. Feifei, you must look______ your shoes.

B: Thank you, Miss Mao.

( ) 1. A. this B. that C. these D. /

( ) 2. A. you B. your C. yours D. your’s

( ) 3. A. find B. look C. see D. think

( ) 4. A. my B. I C. me D. mine

( ) 5. A. her B. she C. her’s D. hers

( ) 6. A. is this B. is there C. are this D. are these

( ) 7. A. my B. her C. your D. mine

( ) 8. A. Feifei B. Feifei’s C. Feifeis’ D. Feifeis

( ) 9. A. it B. they C. them D. shoes

( ) 10. A. at B. after C. like D. for

七、阅读理解(10分)

A. 根据短文内容,选择正确答案。

This is Ann. She’s a teacher. She’s wearing a pair of grey and white shoes. Frank is her brother. He likes swimming(游泳) best (最). But Frank’s uncle likes playing football. Who is Frank’s uncle? He’s Frank’s father’s brother Bob.

( ) 1. Ann is ___________.

A. an English teacher B. a teacher C. a Chinese teacher D. a worker

( ) 2. What colour are Ann’s shoes?

A. White. B. Grey. C. Black. D. A and B.

( ) 3. Which is Frank’s favourite?

A. Playing. B. Swimming. C. Playing football. D. I don’t know.

( ) 4. Bob is ______.

A. Frank’s dad B. Ann’s uncle

C. Ann’s mum’s brother D. Frank’s mum’s brother

( ) 5. Bob’s favourite is ______________.

A. playing football B. swimming C. A and B D. I don’t know

B. 根据短文,完成句子,每空一词。

I am Kate. I have eight bags. Three are big. Five are small. I have some apples and some pears. I put three apples in each small bags, and I put three pears in each big bag and two pears in each small bag. The number of pears is my age.

6. I have ______ apples.

7. I have ______ pears.

8. ---What’s in the small bags? ---There’re ______ and _____.

9. How old is Kate? She is ____.

八、书面表达(10分)

根据下面的图画,请用英语写一篇6—10个句子的短文,短文要求达意正确,连贯。

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

七年级上学期期末考试英语试题答卷纸

听力部分(25分)

一、请仔细听,选出你所听到的字母和单词。(5分)

题号1 2 3 4 5

答案

二、听问题,选答句。(5分)

题号6 7 8 9 10

答案

三、听对话,回答问题。(5分)

题号11 12 13 14 15

答案

四、听短文,回答问题。(10分)

题号16 17 18 19 20

答案

笔试部分(95分)

一、单项选择(20%)

题号1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

答案

题号11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

答案

二、 交际配伍(10分)

从Ⅱ栏中找出与Ⅰ栏相应的答语

题号1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

答案

三、.句型转换(15分)(每空0.5分)

根据括号内要求改写下列句子。

1.______ _______ _______2.______ _______ _______3..______ _______

4.______ _______ 5.______ _______ 6.______ _______ _______

7.______ _______ _______8._______9._______ _______10.______ _______ _______ _______ _______11._____________________________________________.

12._____________________________________________?

四、补全对话,每空一词 (10%)

Emma: Excuse me, Jack. Can you ________ me? I can’t _______ my purse .

Jack: ________ it in your bag, Emma?

Emma: No, it _______.

Jack: I’m sorry. ________ in your purse ?

Emma: _________ some money in it .

Jack: Don’t _______. Let ______ help you ________ it.

Emma: ________ very much

Jack: You’re welcome.

五、单词拼写 (10%)

1.______2.______3.______4.______5.______

6.______7.______8.______9.______10.______

六、完形填空 (10%)

题号1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

答案

七、阅读理解 (10%)

A. 根据短文内容,选择正确答案。

题号1 2 3 4 5

答案

B. 根据短文,完成句子,每空一词。

6.______7.______8.______ ______9.______

八、书面表达(10分)

根据下面的图画,请用英语写一篇6—10个句子的短文,短文要求达意正确,连贯。

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

参考答案:

听力材料:

一、1. I 2. MBA 3. No. 337780 4. I think he’s at home. 5. I want a sweater like this.

(BACAD)

二、6. Is Ann English or American?

7. What can you see in the picture?

8. What are those?

9. Where’s my skirt?

10. Excuse me, is this your eraser? (CCBAC)

三、11. M: Can you see the flowers, Kate?

W: Yes, seven are big and eight are small.

12. W: Whose is this shirt? Is it yours, Li Lei?

M: Let me see. No, it’s not mine. It’s Jim’s.

13. M: How old are you, Ann?

W: I’m 11.

M: What about Sam?

W: Oh, he’s 12.

14. W: Are your balls under the desk, Tom?

M: No, they are Peter’s. My balls are under the bed.

15. W: How many boys are there in your class?

M: There’re twenty-five. But Tom and Jim aren’t here today?

(CCBCC)

四、 Hello, my name is Bill White. There are five people in my family. They are my grandfather my grandmother, my father, my mother and I. We live in a house. Behind our house there is a small garden. There are many flowers, but there aren’t any trees in it. There are three bedrooms in our house. I have a small bedroom. In my bedroom there is a bed, a desk and two chairs. There’s a clock and two pictures on the wall. It is a nice room. (CBBAC)

笔试部分:

一、单项选择(20%)

1—5 BCDDC 6—10 ABDDB 11—15 CCACA 16—20 DCBCB

二、交际配伍 (10%) 1---10 EAIGB FDHJC

三、.句型转换 (15%)

1. Are, these, boxes 2. What, colour, your 3. What, is 4. Don’t put 5. quarter, eleven

6. How, many, mice 7.There, are, Jim’s 8. Which 9. can’t, any 10. Are, you, Yes, I, am 11. He \ She is an American teacher. 12. Whose is that bike under the tree?

四、补全对话,每空一词 (10%)

help, find, Is, isn’t, What’s, There’s, worry, me, find, Thanks

五、单词拼写 (10%)

1. animals 2. in 3. teacher’s 4. watches 5. looks

6. between 7. else 8. doctor 9. well 10. Its

六、完形填空 (10%) 1---5 CCCDD 6---10 DABCB

七、阅读理解 (10%)

1---5 BDBBA 6—9 15, 19, apples, pears, 19

八、书面表达(10%)

最新推荐

六年级语文招牌题题库古诗答案 - 六年级语文题库

六年级语文能力竞赛题 - 三年级语文能力竞赛题

请问高中语文阅读技巧有哪些 - 高中语文阅读技巧ppt

2015我的初三作文1000字左右 - 初三作文大全1000字

江西瑞金2009小学升初中毕业统考语文试卷 - 初中语文江西省试卷

苏教版小学三年级到六年级的英语单词拜托了不然三到五的也 - 3到六年级英语单词苏

人教版语文四年级上册第四单元作文 - 四年级上册语文作文第四单元

求人教版八年级上语文30课诗4首的东西 - 八上语文诗四首ppt

关于餐饮服务常用的英文对话 - 常用基本英语对话

高中语文必背古诗测试题 - 语文考试题高中

08语文高考湖北卷日月行色的标题有什么含义呢 - 高考语文小说标题作用

今年的江苏语文高考题难么 - 2018江苏语文高考题

2018江苏连云港中考文化总分是指什么 - 2018初三中考语文试卷

我想买一本高中语文知识手册不知道哪一本好谁买过给我说一 - 高中语文知识手册批发

我长大了初中作文1000字 - 初中小说1000字作文大全

年味作文300至500都行 - 记忆中的年味作文300

数学好难怎么学啊 - 数学好难

什么网站能免费下载初一作文英语数学课程的视频讲课 - 初一数学免费课程

本人福州市考生今年初三一检分数只有440这样想二检获取八 - 2015福州初三一检语文

求助各位大神苏教版小学二年级语文下册练习册的一道题真把 - 小学二年级语文下册课文苏教版